Tuulilasit

Tuulilasien erikoisosaajasi Sievissä

Aika vaihtaa tuulilasi? Harmaantunut tai haljennut tuulilasi vaihtuu Askon Autossa nopeasti ja kohtuuhintaan. Toimimme Sievin, Alavieskan, Merijärven, Kannuksen, Toholammen, Reisjärven, Nivalan ja Ylivieskan alueen asiantuntevana tuulilasikorjaamona. Meillä vaihtuvat henkilöautojen, pakettiautojen ja muiden menopelien tuulilasit merkkiin ja vuoteen katsomatta.

Milloin tuulilasi olisi hyvä vaihtaa? Entä miksi rikkoontunut tuulilasi tulisi korjata saman tien?

Tuulilasi on hyvä vaihdattaa uuteen monestakin syystä. Harmaa lasi ei luo parasta näkymää liikenteeseen. Samoin haljennut tai säröilevä tuulilasi on turvallisuusriski niin ajossa kuin varsinaisen onnettomuuden sattuessa. Ehjä tuulilasi jäykistää koria tapaturman hetkellä ja suojaa siten autossa olevia. Rikkinäinen lasi ei toimi onnettomuuden sattuessa suunnitellulla tavalla, siksi on tärkeää, että ajelet ehjän tuulilasin turvin. Samoin katsastusmies karsastaa kärsineitä laseja edellä mainituista syistä.

Löytyykö tuulilasivakuutusta?

Jos sinulla on autoosi tuulilasivakuutus, laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Ennen tuulilasin vaihtoa tulee kuitenkin tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi. Siten kaikki paperihommat ovat kunnossa, kun vaihtoon käydään.

Lisätietoa tuulilaseista saat soittamalla tai lähettämällä viestiä!

Mitä tuulilasin vaihto maksaa? Miten kauan korjauksessa menee?

Soita Askon Autoon, niin kartoitetaan yhdessä tilanne. Annamme mielellämme lisätietoa toimintavoistamme. Sijaitsemme Sievin Metsätiellä, joten aina voit myös suunnistaa suoraan pihaan.

Kysy lisää tuulilasin vaihdosta!