Rengaspalvelut

t

Rengaspalvelusi Sievissä

Askon Autosta löydät laadukkaat renkaat ajoneuvoosi, meiltä tilaat renkaat niin henkilöautoon, pakettiautoon kuin mopoautoon jne. Kauttamme saat nastarenkaat, kitkarenkaat ja kesärenkaat kohtuuhintaan. Myös vanteet löytyvät kauttamme. Kokenut rengashuoltomme selvittelee ilmenneitä vikoja ammattitaidolla. Soita ja kysy lisää, annamme lisätietoa siitä, millaiset renkaat sopivat autoosi. Myymme, asennamme ja vaihdamme renkaat sekä korjaamme mahdolliset rengasviat nopeasti.

Nopea tie rengaspalveluumme: soita 045 841 3350 (ma–pe klo 08–17)

Uudet renkaat edullisesti

Hyvästä rengasvalikoimastamme löydät kohtuuhintaiset renkaat. Suosimme tunnettuja rengasvalmistajia, joiden testitulokset ovat hyvää luokkaa. Kun alla on turvalliset renkaat, sujuu niin kaupunkiajo kuin pitemmät työmatkat mielekkäästi. Annamme mielellämme vinkkejä hyvien renkaiden valintaan. Asennamme uudet renkaat alle saman tien.

Renkaiden vaihtoa kesät talvet

Vaihdamme nopeasti upouudet renkaat, tai kauden mukaan kyydissäsi olevat renkaat alle. Meiltä löytyy välineitä kireiden pulttien avaukseen ja tietotaitoa sopivaan vääntömomenttiin. Renkaan vaihdon yhteydessä tarkastamme aina renkaiden ja vanteiden kunnon, sekä annamme neuvoja turvallisesta ajosta ja sopivasta renkaan uusimisvälistä.

Rengasrikko suoraan tien päällä?

Katkesiko matka kesken kaiken? Meiltä voit saada apua myös suoraan tien päälle. Tarvittaessa tuomme vararenkaan, tai vaihdamme uuden renkaan alle. Pääset jatkamaan matkaasi liikkuvan rengashuoltomme avustuksella.

Kysy lisää rengasvalikoimastamme!

Askon Autosta löydät hyvän ja nopean rengaspalvelun. Toimimme Sievin, Alavieskan, Merijärven, Kannuksen, Toholammen, Reisjärven, Nivalan ja Ylivieskan alueen ketteränä rengasliikkeenä. Voit soittaa, lähettää viestiä tai kaartaa suoraan pihaamme. Palvelemme Metsätiellä arkisin klo 8–17.

Ota yhteyttä tästä!